Banner 980x90

Alūksnē par 3,46% plāno samazināt siltumtarifu

Jekabpils24.lv
Jekabpils24.lv
AS "Simone" Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai iesniegusi siltumenerģijas apgādes pakalpojumu tarifa projektu, kas paredz siltumapgādes tarifa samazināšanu Alūksnē par 3,46%, liecina oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" informācija.

Ja šobrīd spēkā esošais tarifs bez pievienotās vērtības nodokļa (PVN) ir 57,75 eiro, plānotais tiktu samazināts līdz 55,75 eiro. Piedāvātais tarifs varētu stāties spēkā no šī gada 28.oktobra.

Tarifa izmaiņas ir saistītas ar būtiskiem centralizētās sistēmas uzlabojumiem.

Priekšlikumus un ieteikumus par tarifa projektu rakstveidā vai elektroniski iespējams iesniegt iepriekš minētajā adresē vai sūtot uz e-pasta adresi "simone@simone.lv", kā arī Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)