Banner 980x90

Alūksnē notiks Vidzemes nevalstisko organizāciju forums

Rīga, 23.nov., LETA. Šodien Alūksnē notiks Vidzemes nevalstisko organizāciju forums, aģentūru LETA informēja Valmieras novada fonda valdes priekšsēdētājs Ansis Bērziņš.

Forumā dažādu jomu organizācijas no visa reģiona varēs iepazīties un dibināt jaunas partnerības, diskutēt par Vidzemes reģionālā nevalstisko organizāciju (NVO) centra izveidi, kā arī uzzināt aktuālo informāciju par NVO pieejamo finansējumu un atbalsta programmām.

Valmieras novada fonds ir labdarības organizācija Valmieras apkaimē, kas jau vairākus gadus sniedz arī metodisku atbalstu nevalstiskajām organizācijām visā Vidzemē, tostarp piedāvā individuālas konsultācijas, sniedz apmācības un reģiona mēroga pasākumus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)