Banner 980x90

Alūksnē notiks Sanijas Būmanes solokoncerts "Harmonijā: Londona – Rīga – Alūksne"

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Piektdien, 15.aprīlī plkst.20.00 Alūksnes Kultūras centrā notiks Sanijas Būmanes solokoncerts "Harmonijā: Londona – Rīga – Alūksne" kopā ar internacionālu mūziķu sastāvu, kas apvienojies īpaši šim koncertam, pilsētas informācijas portālu Aluksne24.lv informē Alūksnes Kultūras centra mārketinga speciālists Gints Skulte. 

Koncerta goda viesis – Latvijas mūzikas leģenda Igo.

Koncerts "Harmonijā: Londona – Rīga – Alūksne" būs kā vēstījums par Sanijas Būmanes ceļotājas garu un izjūtām viņas dzīves lielākajās pilsētās – Londonā, Rīgā un Alūksnē. Katrā no tām pavadīts īpašs laiks, sakrātas spilgtas atmiņas, atklāts daudz kas jauns un iegūta vērtīga pieredze. Līdz ar to ļoti iespējams, ka tieši Sanija ir spilgtākais Latvijas elements, kas saista kopā vienotā stāstā šīs trīs savā būtībā tik atšķirīgās pilsētas.

Skaistais, mūzikālais Sanijas vēstījums nebūtu iespējams bez izcilu, gan Latvijā, gan pasaulē koncertējošu mūziķu līdzdalības. Koncertā kopā ar Saniju uzstāsies Leons Grīnings (Leon Greening) – izcils džeza pianists no Londonas, Ainis Zavackis – Latvijā atzīts sitamo instrumentu, perkusiju meistars un Ādams Kings (Adam King) – lielisks kontrabasists no Londonas. Koncerta īpašais goda viesis, viņš arī īpašs cilvēks Sanijas mūzikālajā ceļā, - Latvijas mūzikas leģenda IGO!

Kā saka pati Sanija, šī koncerta mērķis ir rosināt ikvienu būt atvērtam, aptvert un atklāt  plašo pasaules telpu un izbaudīt koncerta sniegto vēstījumu un emocijas. Ir jāiepazīst, jāizzin, jādraudzējas un jāapvienojas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)