Banner 980x90

Alūksnē kā pirmā savu sarakstu iesniegusi LRA un "Vidzemes partijas" apvienība

Valmiera, 18.apr., LETA. Alūksnē kā pirmā savu sarakstu pašvaldību vēlēšanām iesniegusi divu partiju - Latvijas reģionu apvienības un "Vidzemes partijas" - apvienība, liecina Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) informācija.

Saraksta līderis ir pašreizējā domes priekšsēdētāja vietnieks Aivars Fomins ("Vidzemes partija"). Tālāk seko SIA "Verners un draugi" īpašnieks Verners Kalējs un SIA "Rūpe" elektriķis un arodorganizācijas pārstāvis Jānis Sadovņiks.

Sarakstā kandidē arī divi jau esošie domes deputāti - Elita Laiva ("Vidzemes partija") un Laimonis Sīpols ("Vidzemes partija").

Pašvaldībā saraksts sola rūpēties par godīgu un atklātu lēmumu pieņemšanu, efektīvu pārvaldes sistēmu un lietderīgu līdzekļu sadali. Uzņēmējdarbības jomā partiju apvienība plāno veicināt tūrisma un uzņēmējdarbības attīstību novadā, kā arī nākt pretim ar nekustamā īpašuma nodokļa atvieglojumu programmām. Vēl partijas savā programmā ir iekļāvušas punktus par izglītības, kultūras un sporta atbalstu, sociālo aizsardzību, vides un infrastruktūras attīstību, kā arī novada atpazīstamības veicināšanu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)