Banner 980x90

Alūksnē jaunlaulāto atslēgām izveidota īpaša vieta

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Šovasar Alūksnē radīta īpaša vieta, kur jaunlaulātajiem pāriem pieslēgt savas atslēdziņas kā stipras laulības simbolu, aģentūru LETA informēja Alūksnes novada domes sabiedrisko attiecību speciāliste Evita Aploka.

Īpašā vieta ir Mazā prinča saliņa, kas atrodas muižas parka malā netālu no Ojāra Vācieša, Pilssalas un Skolas ielas krustojuma. Saliņā labiekārtots segums, iztīrīts un padziļināts apkārt esošais grāvis. Kaltās metāla arkas izrotātas ar ziedu kastēm. Savukārt tiltiņš, pa kuru var nokļūt uz saliņu, izgreznots ar smalkām, metālā kaltām margām.

Tilta margas, kurās atspoguļotas rozes, tapušas kalēja Laimoņa Bāliņa darbnīcā. Plānots, ka laika gaitā saliņas metāla arkas papildinās arī ar īpaši gatavotiem gredzeniem, kur speciāli izveidotās vietās varēs pieslēgt atslēgas.

Pašvaldība aicina jaunlaulātos pārus savu atslēdziņu pieslēgšanai turpmāk izmantot tiltiņu, kas ved uz Mazā prinča saliņu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)