Banner 980x90

Alūksnē caurtekas nomaiņas laikā slēgs Miera ielas posmu

Valmiera, 17.okt., LETA. Saistībā ar caurtekas nomaiņu laika posmā no šodienas līdz 21.oktobrim Alūksnē plānots slēgt Miera ielas posmu no Pils ielas līdz Ošu ielai.

Kā aģentūru LETA informēja Alūksnes novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciālists Druvis Mucenieks, caurtekas nomaiņu un ceļa seguma atjaunošanu veiks SIA "Sorma". Caurtekas nomaiņai piešķirts finansējums no pašvaldības 2016.gada autoceļu (ielu) fonda 13 308 eiro apmērā.

SIA "Sorma" arī sagatavojusi satiksmes organizācijas shēmu, ar kuru iespējams iepazīties pašvaldības mājaslapā "www.aluksne.lv".

Darbu laikā pašvaldība aicina iedzīvotājus būt saprotošiem un izmantot satiksmes organizācijas shēmā norādīto apvedceļu, izmantojot transporta kustībai Pils un Ošu ielu.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, SIA "Sorma", kas reģistrēta Alūksnē, 2015.gadu noslēgusi ar 1 683 455 eiro apgrozījumu un 16 375 eiro lieliem zaudējumiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)