Banner 980x90

5 ieteikumi, kā atrast piemērotākās konferenču telpas Ziemassvētku pasākumiem

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Tuvojoties svētku sezonai, arvien aktuālāki daudzās darba vietās kļūst telpas meklējumi Ziemassvētku pasākumam. Kā izvēlēties piemērotāko vietu pasākuma norisei un kas noteikti jāņem vērā? Iepazīsties ar pieciem ieteikumiem, izraugoties labākās konferenču telpas, lai pasākums izdotos lielisks!

1. Izvērtējiet telpas piemērotību un atmosfēru!
Vispirms izvērtējiet konferenču telpas ietilpību, ņemot vērā plānoto pasākuma dalībnieku skaitu. Svarīgi, lai tā nebūtu par šauru, bet vienlaikus nešķistu pārlieku plaša un neomulīga attiecīgajam viesu skaitam. Ja pasākumā paredzētas gan prezentācijas un maltīte, gan dejas un spēles, izvērtējiet iespējas modificēt aprīkojuma  izkārtojumu (mēbeļu, apskaņošanas iekārtu u.c.) atbilstoši pasākuma programmai.

Pievērsiet uzmanību arī tādiem aspektiem kā
- interjera dizains un tā kvalitāte;
- ventilators, gaisa kondicionieris, labierīcību tuvums u.c.;
- apkārtējo trokšņu izolācija;
- logu lielums, daudzums un skats pa logu.

2. Tehniskā nodrošinājuma kvalitāte
Izšķiroša nozīme veiksmīgā pasākuma norisē ir tehniskajam aprīkojumam. Taupot laiku un resursus, vēlams, lai viss pasākumam nepieciešamais būtu pieejams jau uz vietas, tostarp
- iebūvēta skaņu sistēma un mikrofoni;
- bezvadu interneta pieslēgums;
- regulējama stipruma apgaismojums;
- ekrāns, datu projektors un tāfeles.

3. Atspirdzinājumi un maltīte 
Apmeklētāju ērtībām un labsajūtai svarīgi, lai pasākumā būtu pieejams ūdens, kafija un tēja. Atkarībā no pasākuma ilguma un aktivitātēm, apdomājiet kafijas paužu, pusdienu pārtraukuma vai vakariņu nepieciešamību.

4. Pieejamība un naktsmītnes
Pirms pasākuma norises vietas izziņošanas apdomājiet, vai konkrētā lokācija ir ērti sasniedzama ar dažādiem transportlīdzekļu veidiem un tajā ir pieejama bezmaksas autostāvvieta. Iespējams, ka viesi dotu priekšroku organizētam transportlīdzeklim visam kolektīvam – piedāvājiet šādu opciju! 

5. Naktsmītnes un papildu aktivitātes
Ja organizētajam pasākumam izskaņā paredzēta svētku balle, jānovērtē piedāvātās nakšņošanas iespējas, kā arī atpūtas un izklaides iespējas svinību norises vietā vai tās tuvumā (SPA, restorāni, bāri u.tml.). Viesu ērtībām vakara pasākuma gaitā nozīmīgas būs āra terases un pastaigu laukumi. 

Konferenču telpas Baltezera krastā
Viesnīca "Baltvilla" piedāvā trīs konferenču zāles dažāda veida pasākumiem ar ietilpību līdz pat 100 cilvēkiem. "Baltvilla" atrodas Baltezerā, 15 km attālumā no Rīgas centra, un viesnīcas īpašais piedāvājums ir "all inclusive" konferences iespēja. Tas paredz visu pasākumam nepieciešamo par vienu cenu, iekļaujot
- telpas un tehnisko aprīkojumu;
- nakšņošanu četru zvaigžņu viesnīcā;
- atspirdzinošos dzērienus un ēdināšanu.

Ieskatieties Baltvilla.lv un aizvadiet sava uzņēmuma visu laiku krāšņāko pasākumu!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)