Banner 980x90

4 aktīvas izklaides, ko izmēģināt jau šajā vasarā

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Vai jums patīk izmēģināt kaut ko jaunu un izkāpt no savas komforta zonas? Psihologi un panākumu treneri apgalvo, ka tas ir labs ieradums, ko sevī attīstīt. Jo ārpus komforta zonas cilvēks vienmēr kaut ko jaunu mācās, gūst prasmes, sajūtas, pieredzi. Tas attīsta spēju pielāgoties, mazina bailes no pārmaiņām un nezināmā. 

Praktizēt jaunu nodarbju izmēģināšanu varat sākt jau šajā vasarā, izvēloties vairākas interesantas aktivitātes, ko līdz šim neesat mēģinājuši. Uzdrīkstēties un izmēģināt kaut ko interesantu, izaicināt sevi un uzvarēt savas bailes. Sāciet kaut vai ar vienkāršām lietām. Te daži piemēri no sportisko aktivitāšu kategorijas, ko apkopojis dāvanu serviss "Lieliska Dāvana". Starp citu, ja zināt kādu, kuram arī ļoti vajadzētu piedzīvojumu ārpus komforta zonas, tad laba iespēja ir uzdāvināt viņam kādu no šīm un citām aktivitātēm, ko piedāvā "Lieliska Dāvana".

♦ Aktivitāte uz ūdens ar SUP dēli
SUP dēļi zināmi jau kādu laiku, visi tos ir redzējuši, pamanījuši, kā ar tiem uz ūdens aktīvi atpūšas citi, bet vairums aptaujāto atbildēs, ka paši gan nav izmēģinājuši. Laiks šovasar to mainīt! Beidzot pašiem jāizmēģināt, kā tad darbojas SUP dēlis, cik viegli vai grūti ir to vadīt. Un kādu baudījumu šī nodarbe jums var sniegt. Ja nu tiešām neiepatiksies, tad vismaz būsiet izmēģinājuši un jums būs savs viedoklis. Tagad SUP dēļu noma un instruktāža ir pieejama lielā daļā atpūtas vietu, kas ir pie ūdens. 

♦ Brauciens ar "Wolftrike" triciklu
Publicitātes fotoPublicitātes foto


Tricikls "Wolftrike" ir braucamais, kas piedāvā dažādot savu pieredzi. Ja ir braukts ar kartingu, tad tas būs kaut kas līdzīgs, bet tomēr arī atšķirīgs. "Wolftrike" tricikls var attīstīt ātrumu pat līdz 50 km/h. Tāds brauciens jau ļaus izbaudīt krietnu adrenalīna devu. Traukties pa trasi šādā ātrumā, izbraukt līkumus – tas ir ne tikai labs veids, kā cīnīties ar savām bailēm, bet arī lieliska relaksācija un atbrīvošanās no saspringuma pēc garas darba nedēļas. "Wolftrike" tricikliem ir veikti drošības testi, lai panāktu to labāku vadāmību sānslīdē. Šī ir izklaide no kategorijas – sēdies un brauc!

 Izjāde ar zirgu
Kuram gan nepatīk zirgi! No attāluma! Tuvumā gan vairumam ir bail iet, jo zirgs tomēr ir liels dzīvnieks, var būt arī neprognozējams, kādam varbūt ir slikta pieredze, kas gūta pagātnē. Šovasar varat izaicināt sevi pārvarēt bailes un iepazīties tuvāk ar zirgiem, noorganizējot sev un vēl kādam izjādi. Izvēloties uzticamu pakalpojuma sniedzēju, jau pēc mirkļa, kas pavadīts zirga mugurā, savas negatīvās domas un bailes atmetīsiet, jo zirgi ir dziedinoši un mierīgi dzīvnieki. Izjādēm arī vienmēr izvēlas mierīgus zirgus, kā arī izjāde notiek trenera uzraudzībā.

♦ Lidojums ar katapultu
Sigulda ir biežs vasaras izbraucienu galamērķis, vai tiek braukts šai pilsētai cauri, tāpēc ierosinām izmantot iespēju, kad esat šajā skaistajā pilsētā, un izmēģināt lēcienu ar katapultu, kas atrodas atpūtas parkā "Tarzāns". Tie, kuriem augstums ne visai patīk, šī būs visīstākā izkāpšana no komforta zonas. Katapulta jūs uzšaus 20 metru augstumā, bet pēc tam varēsiet izbaudīt brīvo kritienu un šūpošanos gumijās.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)