Banner 980x90

Alūksnē aicina doties pretī rudenim ar velosipēdiem

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

27.septembrī atzīmējot Starptautisko tūrisma dienu, Alūksnes Tūrisma informācijas centrs aicina doties velobraucienā "Ar velo pretī rudenim!", pilsētas informācijas portālam Aluksne24.lv ziņo novada pašvaldībā.

Alūksnes Tūrisma informācijas centrs aicina visus veselīga  un aktīva dzīvesveida piekritējus 27.septembrī no plkst.10.30 pulcēties pie Tūrisma informācijas centra, Pils ielā 25A, Alūksnē, lai kopā dotos rudenīgā velobraucienā.

Pasākuma laikā iecerēts doties braucienā apkārt Alūksnes ezeram, vērojot tā pievilcību, kā arī gleznainās Alūksnes rudens ainavas.  Brauciena laikā tiks izzinātas arī vēstures liecības un interesantākās vietas ezera tuvumā. Maršruta kopējais garums plānots aptuveni 20 kilometri.

Alūksnes Tūrisma informācijas centrs atgādina, ka visiem riteņbraucējiem galvā jābūt aizsargķiverei, kas bērniem līdz 12 gadu vecumam ir obligāti. Dalībniekiem vēlams ģērbties ērtā un laikapstākļiem piemērotā apģērbā, kā arī jāparūpējas par dzeramā ūdens pudelīti, ko ņemt līdzi braucienā. Vēlams ņemt līdzi arī ierīci, ar kuru var fotografēt.

Pieteikšanās braucienam "Ar velo pretī rudenim!" līdz 24.septembrim. Pieteikties var Alūksnes Tūrisma informācijas centrā (Pils iela 25A), rakstot e-pastu uz tic@aluksne.lv vai zvanot pa tālruņiem 64322804, 25779965, 29130280.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)